Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Васил Божков: Левски има задължения към мен, Сираков просто не се справя

Бившият собственик на Левски Васил Божков говори по теми, свързани със „синия“ клуб, в сутрешния блок на „Дарик“ радио.

profittips-the best football tips

„Левски има задължения към мен, които аз обещах да не ги търся. Както виждате, аз не си ги търся. Аз обичам футбола и затова реших да помогна на Левски. По мое време Левски вървеше много добре.

profittips-the best football tips

Защо забраниха лотарията? Точно каква беше необходимостта да се забрани лотарията. Това беше компанията, която финансираше Левски.

Акциите са при Сираков и предполагам, че ако ги поискам, той ще ми ги върне. Не виждам някакви проблеми, да иска да ги задържи.

profittips-the best football tips

Сираков просто не се справя и се вижда, че не се справя. Все пак в Левски се изисква високо финансиране. Левски непрекъснато е закъсал за пари, ако може да плаща всичко това, какъв е проблемът на Левски. Не мога да разбера – има средства, футболът върви. Плаща за детско-юношеска школа, плаща заплати, прави трансфери, прави стадиона, връща задълженията на Левски, не виждам какъв е проблемът“, каза той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker