СлавияФутбол

Венци Стефанов:Бакеро не се нуждае от представяне

Босът на Славия Венци Стефанов говори пред медиите при представянето на новият треньор на белите, испанската легенда Хосе Мария Бакеро.

profittips-the best football tips

„Бакеро не се нуждае от представяне, знаете кой е. Хората са дошли да работят и аз се радвам, че моите колеги ми повярваха и поканихме такъв треньор в Славия, който няма нужда от представяне и коментари. Да очакваме само добри игри от Славия, да се научат нашите футболисти.
Ако наблюдавате някоя негова тренировка, ще видите, че е по-различна от тези при нас. Убеден съм, че резултатите ще дойдат. Той иска да се даде шанс на български футболисти да израстват.

profittips-the best football tips

Той не пожела, за разлика от други треньори, не пожела да води други футболисти, а каза, че ще работи с това, което има. Ще има едно-две попълнения нови, но съм убеден, че българските футболисти имат качества и с работа ще се постигнат резултати. Бакеро е има, което е допринесло и за изграждането на Христо Стоичков. Щом може да помогне на Стоичков, той ще помогне и на нашите деца. Той помогна и за Мартин Георгиев да се адаптира и да работи в Барселона. Там видях какви грижи се полагат за младите футболисти. Съвсем мъничко да успеем да приложим при нас, успехите ще дойдат“, каза Стефанов.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker