СлавияФутбол

Венци Стефанов: Девет контузени има след днес, трябва да носи някой отговорността, не съм аз

Венцеслав Стефанов сподели впечатленията си след победата на Славия над Хебър. Той подчерта, че няма проблем със Златомир Загорчич и акцентира върху многото контузени футболисти на „белите“.

profittips-the best football tips

„Видях, че двубоят се разви по най-добрия начин за Славия. Момчетата играха със сърце, раздадоха се, нашите рожби донесоха победата. Всички играха и се раздадоха напълно, отборът има голям потенциал, най-вече в младите футболисти на Славия“, заяви Стефанов.

profittips-the best football tips

„Не съм гадател, ще направим всичко възможно, ще играем. Ако играем така, съм сигурен, че мачът ще завърши добре за Славия“, коментира той предстоящия мач на „белите“.

profittips-the best football tips

„Говорим си със старши треньора, не знаех, че е казал, че не си говорим. Нямам претенции към старши треньора, но трябва да се пази здравето на футболистите на Славия и да се мисли за нашите деца. И Мартин Георгиев, и Мартин Сораков, и Роберто Райчев са с голям потенциал“, каза още Стефанов.

„Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно… Когато трябва да решаваш в коя група да бъдеш, е нормално да има напрежение. Това е напрежението. Ако търсите нещо между старши треньора и мен, няма. Питайте го него, аз нямам проблеми с него. Ако той има, попитайте го, да каже. Необходимо е да си вършим работата, не е седянка това“

„Ръководството всичко, каквото е необходимо, е налице. Оттам нататък работата е на футболистите и треньорите. Девет контузени има след днес, трябва да носи някой отговорността, не съм аз. Ти от главно следствено ли си? Недей търси жълтини, много добре си играят децата, показаха, че имат потенциал и имат бъдеще“, добави Венци Стефанов.

Снимка: „Startphoto.bg“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker