Първа лигаСлавияФутбол

Венци Стефанов захапа здраво Любо Пенев: Господинът Пенев явно забрави, тогава му беше добре

Венцеслав Стефанов отговори на треньора на Хебър Любослав Пенев, след неговото изказване след мача Славия – Хебър (3:1). Наставникът на пазарджиклии имаше сериозни претенции срещу съдийството, визирайки две конкретни и ключови ситуации в двубоя.

profittips-the best football tips

„Обяснение не беше необходимо, защото от самото начало виждаме как се развива мачът, не играем срещу 11 противника, а срещу 14. Абсолютно редовен гол, при центрирането няма засада, защото ни обясняват, че има странен пас. Няма такова нещо. Вторият гол на Славия е с нарушение в атака в нашето наказателно поле, което не се гледа. Просто не ни позволиха да играем по начина, по който искаме“, заяви треньорът на Хебър.

profittips-the best football tips

„Ние хубаво ще я пуснем, но какъв ще е смисълът. Наскоро имаше избори, но май няма промяна, нещата си продължават по същия начин. Май не излизаме от това русло. Преди години казах, че сме на дъното на едно блато. Сега вече сме на дъното на дъното.

profittips-the best football tips

Поръчките са тежки, тежки и целенасочени. Трябва да си го кажем и да не заобикаляме тези проблеми. Иначе не може да чакаме да имаме национален отбор и силна лига, която да се гледа в Европа. Виждам една сериозна несправедливост, подигравка с труда на футболистите, треньорите и грижите за клубовете. Това са факти“, каза още Любослав Пенев.

„Любо е известен с изказванията си. Той първо говори, после мисли. Имаше отменен гол за Славия при 0:0 още в началото, за него нищо не казва. Господинът Пенев явно забрави, когато тези съдии, за които казва – поръчковите, като спаси Гошо Петков дузпата в Пазарджик, и те наредиха да бъде пребита. И Хебър си я вкараха. Тогава му беше добре, а сега като не му изпълняват желанията – са поръчкови“, заяви в предаването по БНТ „Арена спорт“ Стефанов.

Той сподели още, че вратарят Светослав Вуцов няма да бъде спиран за трансфер.

„Има ли оферта за Светослав Вуцов, няма да го спираме. Дай Боже да видим трансфер. Това лято вярвам, че ще има оферта“, обясни шефът на най-стария столичен клуб.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker