СлавияТОПФутбол

Венци Стефанов мотивира избора си за президент: Никога не е бил послушник, не че го хваля, защото ще го женя за някоя мома

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обясни избора на клубното ръководство да издигне Михаил Касабов за поста президент на БФС. В момента той изпълнява функциите след оставката на Борислав Михайлов.

„Бъдещият президент на БФС не трябва да е човек, който ламти за власт, а трябва да е слуга на клубовете. Ако работи здраво за подобряване на условията, неговият авторитет ще бъде безспорен. Ще се обоснова и защо се спряхме на него – много години е във футбола, не е изцапан, неопетнен е. Кой може да каже нещо лошо за него? Някои от вас не си спомнят, но 1997, 1998, 1999 – бяха години, в които едвам свързвахме двата края. Благодарение на неговите контакти в Германия бяха организирани няколко мача между България и Бундестима, като само от един получихме 1 милион от ТВ-права. Много помощ сме видели от Германския футболен съюз и дано тя да се увеличава“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Да си президент на БФС не е само да седнеш и да се пъчиш и после да се изказваш. Искам да кажа, че Мишо Касабов не ламти за власт, а иска да се помага. Да има ред в българския футбол и да се знае кой пие и кой плаща, допълни президентът на Славия. В България все има много войводи и малко войници. Христо Крушарски – собственикът на Локомотив (Пловдив), правилно предлага да се направи едно обединение около обща кандидатура“.

Също така той допълни, че Касабов не се е хвърлил от първия ден в битката за власт. Няколко срещи са били необходими, за да се увери, че действително трябва да се довери на избора на „белия“ клуб.

„Няколко човека се обединихме около неговата кандидатура. Не заради нещо друго, а защото Касабов иска да усети реална подкрепа на повече хора. Така ще може да направи повече промени в полза на българския футбол. Гарантирам, че тези, които го издигаме, ще бъдем 100 процента негова подкрепа, но и 100 процента негови критици, ако не изпълни обещаното. Трябва да се търси начин да се помага, да се намери диалог с държавата“.

tribunasofia

„Ние това искаме – хората, които ще оглавят българския футбол, да активират върха на държавата. Който чука, да чука на отворена врата. Михаил Касабов не е агресивен човек, а е консенсусна фигура. Не виждам друг кандидат, който да може да се справи с проблемите, по-добре от него“.

Той добави, че е имал срещи и с други кандидати за поста президент, но не вижда реална личност, която може да подобри рязко ситуацията.

Levski palms bet oferta

„Хората да изберат дали да слушат бля-бля или да изберат този, който е свършил много неща. Всеки си има глава на раменете и трябва да си направи избора. Ние отговаряме за себе си. Михаил Касабов винаги е бил опозиция на Боби Михайлов в изпълкома. Никога не е бил послушник. Винаги е имал собствено мнение и го е отстоявал. В Славия сме преценили, че няма по-достоен от Михаил Касабов в момента и сме го издигнали. Не че го хваля, защото ще го женя за някоя мома, но наистина никой няма неговите качества“, обясни още Стефанов.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker