Първа лигаФутболЦСКА 1948ЦСКА-София

ВИДЕО: Добрин Гьонов: Поздравявам ръководството на ЦСКА София и тартора на агитката за правилното решение

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов поздрави ръководството на днешния опонент ЦСКА – София за решението мачът да продължи, след като запалянковци от Сектор Г нахлуха на терена и прекъснаха преждевременно срещата.

profittips-the best football tips

„Не искам да го коментирам. Тези, които са го допуснали, трябва да си вземат поуките. Трябва да поздравя и ръководството на ЦСКА София в лицето на Стоян Орманджиев и тарторът на тяхната агитка за това, че взеха правилното решение. Ако не се беше доиграл мачът имаше възможност, България да си загуби квотата за Европа. Мисля, че в много тежък момент взеха правилното решение“, каза Гьонов. 

„Относно феновете не искам повече да коментирам. Относно мача аз чувствах, че игарем добре, че сме в подем. Знаехме, че в отборът на домакините имаше доста проблеми и очаквах, че ще имаме нашите шансове и се радвам, че успяхме да ги използваме“, сподели още той. 

„Мащабна селекция не вярвам, че ще има. Още утре или вдругиден ще обявим ново попълнение. Две сигурни нови попълнения имаме. Предполагам, че ще потърсим и на някои други позиции. Има и напускащи. Още утре ще бъдат обявени. Линията, която започнахме да градим с млади талантливи футболисти в Трета лига, които да им се дават шансове във втория отбор, както и в първия“, каза още Гьонов. 

profittips-the best football tips

„Огромен е успехът. В последния месец се преобразихме. Трябва да анализираме къде имахме липси. Най-важното е, че с всеки изминал мач играехме по-добре. Отборът не е готов за Европа. Както казах две нови попълнения ще обявим скоро. Със сигурност ще потърсим на още някои позиции“, сподели директорът на ЦСКА 1948.

„Няма такова нещо. Не искам да коментирам действията на феновете и организацията. Определено няма нищо в тази насока. Футболният съюз трябва да вземе мерки и да вземе решения как ще процедира. Това не е за първи път. Ще обиколим със сигурност европейските медии, а може би и световните“, отговори той на въпрос дали е възможно обединение с ЦСКА. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker