Първа лигаСлавияФутбол

ВИДЕО: Загорчич: Загубихме много точки в мачове, в които бяхме по-силни от противника

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира нулевото равенство срещу Пирин в мач от 27-ия кръг. „Белите“ от София записаха трети последователен мач без победа.

profittips-the best football tips

„Имам отговор. Не е за пред медиите да говоря за причините…“, заяви Загорчич на въпрос какви са причините да се стигне до този резултат.

profittips-the best football tips

„Загубихме много-много точки в мачовете, в които бяхме по-силни от противника. Не знам откъде идва това нещо. Играхме днес и с концентрация, и с агресия. Създадохме много ситуации за отбелязване на гол, но явно нещо отгоре не ни дава…“, сподели предводителят на Славия.

profittips-the best football tips

„Тони разбрах, че ще отсъства един месец. Ще ни липсва много. Дени Александров вече три седмици не е играл и не е тренирал изобщо“, коментира той.

„Ще трябва да гледаме позитивно и напред. Ще се опитаме да се класираме в средната четворка. Ще направим всичко възможно в останалите мачове да спечелим и да се класираме в средната четворка. Битката продължава докрай. Ще видим в чии ръце сме“, каза още Златомир Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker