Първа лигаСлавияФутбол

ВИДЕО: Загорчич: Мислим само за следващия мач, хубаво е за нашия клуб да има национали на България

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели впечатленията си от победата с 3:1 над Ботев Пловдив на стадион „Александър Шаламанов“ в мач от 34-ия кръг на Първа лига. Трите точки и резултата от другия мач, между Арда и ЦСКА 1948, дават шанс на „белите“ да преследват седмото място. Столичани трябва да победят в оставащите два кръга, за да стигнат до баража за евротурнирите срещу третия в класирането.

profittips-the best football tips

„Себераздаването на футболистите през 90-те минути ни спечели мача. Изиграхме мач, който не беше изобщо лесен. Червеният картон ни затрудни и като игра, и като всичко останало. Започнахме повече да се защитаваме, но вкарахме трети гол и това ни донесе победата“, заяви Загорчич.

„През целия този сезон момчетата дават всичко от себе си. В съблекалнята се разбрахме се за максимално борба през второто полувреме. Направиха го и спечелихме заслужено. Мисля, че през този полусезон може би имаме едно полувреме – първото срещу Левски, в останалите мачове не мога да не съм доволен“, анализира той.

„Да, не взехме точки във всеки мач, но направихме всичко по много добър начин. Понякога можеш да си по-добър, съперникът ти да вкара един гол и да спечели. Футболът е много интересна игра за хората. Вече гледаме към следващия мач и се надяваме да спечелим. Ще се опитаме да направим всичко възможно да се класираме за Европа. Може бим там, където най-много очакваме да спечелим, няма да спечелим, Не искам да мисля по този въпрос, най-важно е себераздаването и концентрацията на футболистите в следващите два мача“, коментира още Загорчич.

profittips-the best football tips

„Мислим само за Арда. Мен ме интересува само първия мач срещу Арда. Ако спечелим, ще е идеално за нас. Това е нещо много хубаво и за нашия клуб, а и за самите футболисти. Когато си национал на България, това е връх на кариерата“, сподели Златомир Загорчич.

TribunaSofia.bg споделя видеоклип от отзива на Златомир Загорчич:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker