Първа лигаСлавияФутбол

ВИДЕО: Златомир Загорчич: Аз си имам своето виждане, президентът си има неговото

Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори след победата на „белите“ над Хебър с 3:1 в мач от 29-ия кръг на Първа лига.

profittips-the best football tips

„Много важни три точки за нас, трябваше задължително да спечелим. Бяхме в лоша серия, но днес успяхме да победим и това много ни радва. Аз си имам своето виждане, президентът си има неговото. Доволен съм“, заяви той.

„Има много причини за контузиите, ще опитаме да намерим главната и тогава ще си говорим. Всеки един човек, който ни липсва, обърква плановете. Когато отсъстват хора, трудно се играят мачовете. Доволен съм от всеки днес. Ако не съм оптимист, нямаше да съм треньор“, каза още Златомир Загорчич.

profittips-the best football tips

„За момчетата беше много важно да си спечелим мача. В съблекалнята всички са доволни. Започнахме с агресия и много ситуации мача. Трябваше да си отбележим ситуациите в началото, защото после се появи напрежение.

„Когато треньорът е без победи, футболистите се съмняват в себе си, а напрежението влияе на играта. Беше важно да победим“

profittips-the best football tips

„Много съм доволен от първите 35 минути. Отбелязахме си гола, можеше да вкараме повече. След това се появиха колебания. Говорихме на полувремето. Изиграхме добре второто полувреме, отбелязахме два гола и спечелихме мача“, сподели той.

„Не само десния фланг, защото ние имаме атаки и по левия и през центъра. Опитваме се да правим различни ситуации. Когато младите момчета успяват да си вкарат головете – това ме радва. Идеята на Славия е да произвеждаме млади футболисти. Горе-долу имаме грешки, ще се опитаме да ги изчистим и се надявам, че ще успеем“, добави старши треньорът на Славия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker