Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ВИДЕО: Капитан на ЦСКА напуска клуба?

Титулярният страж на ЦСКА Густаво Бусато, който във вчерашния ден изведе тима с капитанската лента, говори след поражението с 1:2 от Локомотив Пловдив. Бразилецът коментира темата за бъдещето си в клуба, като не даде категоричен отговор за своето бъдеще. По думите му обаче може да се стигне до предположение, че е по-вероятно той да напусне ЦСКА. Както е известно, договорът на вратаря изтича през това лято.

profittips-the best football tips

„ЦСКА промени моя живот. Имам още два месеца да оставям най-доброто от себе си на терена и да помогна на ЦСКА да постигне целите си. Това е въпрос към президента на клуба. Моята роля е да изпълнявам договора си. Вечно ще съм благодарен на ЦСКА. Всичко най-добро съм получавал в този клуб“, сподели той.

profittips-the best football tips

„Моето семейство обича много България. Аз харесвам да живея тук. Бъдещето зависи от президента на клуба“, каза още по темата Густаво Бусато.

„Няма по-добра мотивация от това да играеш дерби. Най-добрият начин да покажем лицето на ЦСКА е дербито“, сподели вратарят на ЦСКА.

profittips-the best football tips

„Всички сме обединени. Когато губим, губи Бусато, губи треньорът, губи целият отбор. Когато печелим, печели целият отбор. Целта сега е да се борим да спечелим следващия мач. Да може изтрием това, което направихме в този мач.

За нещастие направихме такъв мач, който не очаквахме. Футболът те наказва за това. Трябва да направим анализ на грешките и на положителните неща, които направихме. Дербито е различен мач. Не можем да допускаме нито една от грешките, които допуснахме днес.

„Не знам в какво състояние се намира“, отговори Бусато на въпрос за състоянието на Мартин Стойчев.

TribunaSofia.bg публикува видеоклип от интервюто на Густаво Бусато:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker