ДЮШЛевски (София)ТОПФутбол

ВИДЕО: Млад талант на Левски се сбогува с клуба

Считаният за един от най-големите таланти в Академия Левски Стивън Жерард Гаоте се сбогува със „сините“ след 11 години в детско-юношеската школа на столичния гранд. 16-годишният юноша на клуба публикува видео с част от най-хубавите си моменти в платформата TikTok и написа: „11 незабравими години. Винаги един от вас!“.

profittips-the best football tips

През зимата Стивън Гаоте бе повикан на лагер с първия отбор на Левски в Турция и взе участие в няколко от контролните срещи на отбора, воден от Николай Костов.

Впоследствие обаче той не се разбра с ръководството за професионален договор и ще се раздели с Левски, а най-вероятно ще продължи кариерата си в чужбина.

За последните три сезона Стивън Жерард Гаоте записа 76 мача за различни формации в школата на Левски, в които се отчете с 52 гола и спечели Столичното първенство U14 през сезон 2021/22.

profittips-the best football tips

@stevengaote

Незабравими 11 години.Винаги един от вас!🙏🏽

♬ original sound – stevengaote

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker