ТОПФутболЦСКА-София

ВИДЕО: Недоволството към Ел Маестро нараства! Викове „Оставка“ в сектор А на Националния стадион

Още през първото полувреме на двубоя ЦСКА – Локомотив Пловдив, феновете на домакините започнаха със скандиранията „Оставка“ по адрес на Нестор Ел Маестро. Причината за това е неубедителната игра на отбора.

profittips-the best football tips

Привържениците на ЦСКА, настанени в сектор А на Националния стадион, видимо показаха недоволството си към случващото се на терена.

profittips-the best football tips

Гостите създадоха няколко изключително опасни ситуации през първата част, но само добрите намеси на вратаря Густаво Бусато и веднъж гредата разделиха „черно-белите“ от попадение.

profittips-the best football tips

Локомотив дори успя да отбележи в петата минута чрез Мартин Петков, но голът бе отменено от Волен Чинков след преразглеждане на ВАР.

profittips-the best football tips

На полувремето двата отбора се оттеглиха при нулево равенство, а привържениците на ЦСКА в сектор А изпратиха с освирквания футболистите и треньорския щаб към съблекалнята.

profittips-the best football tips

След края на двубоя гневни фенове също продължиха с виковете „оставка“ по адрес на Ел Маестро, а в отговор на тяхното недоволство сърбинът лаконично заяви, „не е на нивото ми да ги коментирам“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker