ВИДЕОЦСКА 1948

ВИДЕО: Николай Панайотов: Ние заслужавахме повече победата, играхме по-добре от Лудогорец, ще им се върне

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов бе видимо разочарован след загубата с дузпи от Лудогорец в мача за Суперкупата на България.

profittips-the best football tips

„Не ни достигна късмет. Дузпите са лотария, но поздравявам момчетата, защото ние заслужавахме повече победата. Да, допуснахме леки грешки, но играхме по-добре от Лудогорец през първото полувреме. Не искам да навлизам в подробности. Видяхте, имаше много картони, червени картони.

Това повлия, но момчетата и с 10 човека дадоха всичко от себе си. Това е пътят, един ден ще им се върне“, заяви той след края на награждаването на двата отбора на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

profittips-the best football tips

„Аз мисля, че отборът излезе с достойнство от този мач. Изключително доволен съм от играта. Всички се хвърлиха, нямам забележки към футболисти. Доза късмет не ни достигна да спечелим“, похвали треньорът своите играчи.

profittips-the best football tips

„Всичко е наред, той го прие по-тежко защото днес е рожденик. Той се справи отлично, аз го поздравих. Никой не може да бъде винен за това, че е пропуснал дузпа“, сподели Панайотов за своя футболист Реян Даскалов.

„Не са чак толкова много основните футболисти, с които се разделихме. Чисто игрово, има подобрение в отбора. Целта ни е да печелим всеки мач и да се изкачваме в класирането“, заяви Николай Панайотов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker