ВИДЕОТОПФутболЦСКА-София

ВИДЕО: Стамен Белчев изведе ЦСКА на първа тренировка

Новият стар треньор на ЦСКА Стамен Белчев проведе първа тренировка след завръщането си като старши треньор на представителния отбор. Той беше представен пред футболистите от изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Досегашният наставник на втория отбор на „червените“ ще даде пресконференция в утрешния ден.

profittips-the best football tips

„Изключителен позитив е, че Стамен Белчев е добре запознат с отбора, предвид краткото време, с което разполагаме до следващия важен мач. Той е човек от „кухнята“ на ЦСКА, тренирал е и много от младите момчета във втория отбор.

profittips-the best football tips

Вярваме, че Стамен, заедно със своя екип, най-вече Анатоли Нанков, който добре знае каква е значимостта на емблемата на клуба, ще успеят да изградят един отбор със силен характер, непримиримост и атакуващ облик на терена. Това е категорично изискване, което имаме към новия треньор,“ заяви Филипов.

profittips-the best football tips

„За нас като ръководство е важно да развиваме младите ни футболисти и те да получават своя шанс. Това беше поставено като условие пред Стамен Белчев и екипа му и вярваме, че няма по-подходящ човек от него да се справи със задачата. Познава качествата и характера им, което ще му помогне да ги интегрира в най-подходящия за тях самите момент.

Оптимисти сме, че въпреки краткото време, с което разполага, Белчев ще успее да промени най-важните компоненти от играта и да тръгнем във възходяща линия,“ каза Стоян Орманджиев.

Първият мач на Белчев след завръщането му, начело на ЦСКА, е още в сряда, когато „червените“ домакинстват на Ботев Пловдив в първи полуфинален мач за Купата на България. Двубоят е на Националния стадион „Васил Левски“ с начало 19:00 часа.

Снимка: „Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker