ЦСКА-София

ВИДЕО: Филипов: Не говорим за съдийството, но днес имаше чиста дузпа недадена, после – спорно нарисувана засада

Един от изпълнителните директори на ЦСКА Филип Филипов говори пред медиите след поражението от Черно Море в София, което изпраща „червените“ на бараж за класиране в квалификациите на Лигата на конференциите.

„Футболистите дадоха максимума от себе си, искаха да победят. Лошо се разви мача за нас. Първото полувреме беше равностойно, но получихме червен картон и мачът се обърка. След това допуснахме и гол и мачът стана труден за обръщане. Знаем си нашите проблеми. Футболистите дават максимума от себе си във всеки мач, но не се получава. От второ място отидохме на бараж. Това е футболът“, коментира Филипов.

profittips-the best football tips

„Искам да кажа, че ние първо гледаме нашата игра, ние какво правим на терена, но в последно време прекалено много съдийски грешки и то в наш ущърб. Не говорим за съдийството, но днес имаше чиста дузпа недадена. После се даде дузпа, която се отмени заради спорно нарисувана засада. Тези грешки натежават, една грешка може да реши мача. Ние винаги гледаме първо нашата игра и какво правим ние на терена. Нашите футболисти не репликират на съдиите, защото имат глоби за това нещо. Ние сме единственият отбор, който не коментира съдиите, но става натрупване на грешки, което натежава. Първото полувреме 100-процентова дузпа срещу Хайнц“, добави изпълнителният директор на ЦСКА.

„За предпочитания не може да говорим. Който и да е ще играем и трябва да го победим. Това е един мач, в който всичко може да се случи. Нашето желание да спечелим и да се класираме за Европа. В края на миналата година ние не станахме шампиони заради една точка срещу Лудогорец Не сме очаквали, че така ще се развие шампионата сега. Работим и се надявам да имаме друг облик“, заяви той.

profittips-the best football tips

„Със сигурност ще има много нови неща, моделът на управление ще е друг, начинът на работа ще е друг. Има много напускащи футболисти, други ще дойдат, но това е напълно нормално. Това е в реда на нещата. Ще има много промени и те трябва да се направят постепенно. Дали ще има нов треньор, ще го кажем след края на сезона. В момента Стамен Белчев е треньор и ние сме плътно зад него“, каза още Филип Филипов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker