Първа лигаФутбол

Владимир Гаджев: Неприятно е, когато се изписват неверни неща за нашия клуб

Назначеният неотдавна като председател на управителния съвет на Хебър Владимир Гаджев говори в телевизионния ефир преди реванша с Лудогорец за Купата на България. Той се спря на различни теми като футболистите с изтичащи договори в тима и бъдещето на Любо Пенев.

profittips-the best football tips

„Опитваме се да подобряваме ситуацията в клуба, имаме нужда от партньори и подкрепа. Смея да твърдя, че сме в добра комуникация с голяма част от тях. Имаме подкрепа, но се надявам това да се увеличи и да стабилизираме клуба. Появяват се последните дни статии, които не отговарят на истината. Нещата, които се пишат за наши футболисти, не са верни.

Надявам се, че няма да има опасност от изпадане, имаме планове. Естествено, трябва ни време, за да направим това което искаме. Ще се съобразим и с финансирането, с което разполагаме. Първо трябва да си свършим работата и да останем в групата, което е основната цел. Неприятно е, когато се изписват неверни неща за нашия клуб. Мога смело да кажа, че в голяма част те не са истина. Да, имаме момчета с изтичащи договори, но това не значи нищо.

profittips-the best football tips

Зависи от много неща, нашето желание е ясно на всички, че искаме да продължим да работим с Любо Пенев. Ще трябва да се подпомогнем финансово, за да си позволим един добър отбор на Хебър. Надявам се да успеем, искаме Любослав Пенев да остане.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker