ЦСКА 1948

Вутов: Неприятно е да загубиш на дузпи, но това е рулетка, късмет и нерви

Футболистът на ЦСКА 1948 Антонио Вутов говори след загубата в мача за Суперкупата срещу Лудогорец. След 1:1 в редовното време разградчани показаха по-здрави нерви при дузпите.

profittips-the best football tips

„Неприятно е да загубиш на дузпи, но това е рулетка, късмет и нерви. Съжаляваме, че не успяхме да победим, но това е футболът“, сподели Вутов, минути след края на срещата.

profittips-the best football tips

„Допреди червения картон бяхме по-опасният отбор. След това бяхме принудени да се защитаваме. Успяхме да изравним и смятам, че малшанс. Когато бяхме 11 на 11 не успяхме да си използваме нашите положения“, каза той.

profittips-the best football tips

„Коментирахме как ще се наредим. Не е имало проблем при излизането ми. И двата отбора смятам, че се раздадоха. Стана остър мачът. Още в първите нарушения се раздадоха картони и това ни изнерви. Не е имало нещо по-грубо, беше в рамките на феърплея“.

„Ние и в началото на сезона показахме, че срещу топ отборите се представяме много добре. Надявам се да се борим за челните места“, допълни Вутов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker