Първа лигаЦСКА 1948

Вутов официално подсили един от лидерите в Първа лига

Локомотив София официално продаде Антонио Вутов на ЦСКА 1948. Бившият футболист на Удинезе е подписал тригодишен договор с тима завършил на трето място в Efbet Лига, съобщиха „железничарите“.

Антонио Вутов изигра 33 мача за „червено-черните“, като в тях той вкара шест гола и направи пет асистенции. Сумата за която е направена сделката, все още не е оповестена. Антонио Вутов ще се присъедини към лагера на ЦСКА 1948 в следващите дни.

profittips-the best football tips

„Антонио Вутов подписа с ЦСКА! Офанзивният футболист е играл за Левски, Косенца, Лече, Ботев Пловдив, Мезьокьовешд, а за последно беше част от Локомотив София. През изминалия сезон той има 33 мача, в които отбелязва 6 гола и асистира 5 пъти 🇧🇬 Вутов има 2 мача с националния екип на България. Успех с червената фланелка, Антонио! Само ЦСКА“, написаха „червените“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker