Левски (София)ТОПФутбол

В Левски заковаха цената на нападател, среща на шефовете с треньора ще определи бъдещето му

Основната фигура в състава на Николай Костов – Уелтън, обяви бъдещето си в клуба като неясно, това внесе смут в клуба. Шансовете Левски да се раздели с него обаче са минимални.

profittips-the best football tips

Преди нова година агентите на бразилците в тима са направили опити да издействат по-добри договори на своите футболисти. В противен случай са поискали някой от тях, включително и Уелтън, да бъдат продадени.

profittips-the best football tips

Още тогава обаче Левски постави цена от 4 милиона евро, с която прекърши мераците на клубове от Япония и Белгия. Сега ситуацията не се е променила и няма причина „сините“ да продават най-добрия си футболист в момента, нито да свалят цената му.

profittips-the best football tips

Както е известно, звездата беше обект на интерес от два белгийски клуба – Стандарт (Лиеж) и Андерлехт. Тимовете не са се отказали от намерението си да привлекат крилото, но е по-вероятно да изчакат до лятото и тогава да предложат нова оферта за Уелтън.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker