Левски (София)Футбол

В Левски обявиха ново партньорство

В кампанията си „Членски карти 2024“ от ръководството на Левски обявиха нов партньор. Привържениците на „сините“ могат да се възползват от сериозни намаления на предлаганите продукти.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува текста на „сините“ без редакторска намеса:

„Левскари,

Имаме удоволствието да Ви представим поредния партньор в кампанията „Членски карти 2024“ – Phone zone . Всеки привърженик на „ПФК Левски“, който е притежател на членска карта, получава 30% отстъпка от цената на всички ненамалени продукти на https://phonezone.bg/ с промо код Levski30. Притежателите на членски карти получават и 10% допълнителна отстъпка от цената на вече намалените стоки на https://phonezone.bg/ с промо код Levski10. Отстъпките се генерират след въведен промо код и номер на членска карта.

profittips-the best football tips

Радостни сме да приветстваме Phone zone в семейството на нашите партньори, които предоставят уникални услуги на притежателите на членски карти.“

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker