Левски (София)ТОПФутбол

В Левски подготвят здрава селекция, купуват още бразилци

В Левски възнамеряват да увеличават бразилската колония в отбора през зимния трансферен прозорец, съобщава Gong.bg. Очаква се на „Герена“ да привлекат повече от един футболист от Бразилия.

profittips-the best football tips

Към момента „сините“ водят преговори с набелязаните от тях играчи, като желанието на треньорския щаб е те да бъдат уредени до заминаването на отбора за Турция.

profittips-the best football tips

През последните две години Левски се подсили с петима футболисти от Бразилия. Станимир Стоилов направи удар, привличайки първо Уелтън и Цунами от местната трета дивизия.

profittips-the best football tips

След това дойде и Роналдо. Миналата зима Мъри доведе на „Герена“ и Рикардиньо. „Сините“ се обърнаха към бразилския пазар и след напускането на Мъри. През лятото с клуба подписа и Дарлан.

Левски ще продаде Роналдо в Ростов. Столичани ще се обърнат към бразилския пазар, за да вземат заместник на крилото, както и да подсилят отбора на още няколко позиции.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker