Левски (София)ТОПФутбол

В Левски разглеждат две оферти за защитник

На „Герена“ разглеждат две оферти за централния защитник Хосе Кордоба. В неговата родина – Панама твърдят, че едната от тях е от турския гранд Бешикташ. Според „Тема Спорт“ другата оферта е от Ростов.

profittips-the best football tips

В Панама обаче отхвърлиха твърденията, че Панатинайкос и Айнтрахт искат 22-годишният играч. Германците отлично познават качествата на Кордоба от плейофите за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите. В края на август двата тима се сблъскаха в тях, а Айнтрахт продължи след 1:1 на „Васил Левски“ и победа с 2:0 на реванша във Франкфурт.

profittips-the best football tips

В турските медии пише, че Бешикташ е готов да извади 3 милиона евро за правата на Хосе. Ако това се случи, то Левски ще използва сумата, както за да погаси част от дълговете си към НАП, така и да финансира входящи трансфери.

profittips-the best football tips

Тимът има нужда от подсилване във всички зони. До момента обаче сините не са близо до нито едно ново попълнение. А треньорът Николай Костов иска селекцията да бъде приключена до старта на подготовката на 11 януари.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker