Левски (София)Първа лигаТОП

В Левски са потресени от решение на УЕФА, клубът излезе с позиция

Днес стана ясно, че родният арбитър Георги Гинчев е повишен в международен съдия. Това решение на УЕФА моментално накара Левски да излезе със специално съобщение, с което да поздрави иронично постижението на българския рефер.

profittips-the best football tips

„Сините“ заявиха, че изискванията за да се изкачиш в йерархията на международното съдийство явно са „да отрежеш главата на столичния тим на „Георги Аспарухов“. От клуба припомниха спорните съдийски отсъждания на Гинчев при загубата от Лудогорец с 0:1 през месец октомври.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба без редакторска намеса:

Явно най-големият добродетел във футболното съдийство у нас е да отрежеш главата на Левски на „Герена“. Георги Гинчев, който се прочу с отсъжданията си в мача с Лудогорец, вече е международен съдия. Честито!

profittips-the best football tips

Припомняме още веднъж подвизите му на „Герена“, които явно са убедили ръководните фактори в съдийството в неговите качества“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker