Левски (София)ТОП

В Левски се опасяват да не изгубят още един основен футболист

Ръководството на Левски умува как да процедира с един от ключовите си играчи. Става въпрос за централния бранител и национал на Панама – Хосе Кордоба, научи TribunaSofia.bg.

profittips-the best football tips

Панамецът е със статут на титуляр в отбора на Николай Костов. „Сините“ за момента удрят на камък с новите договори на капитана на отбора Андриан Краев и десния краен защитник Жереми Петрис и не искат ситуацията да се повтори и с Кордоба.

profittips-the best football tips

От известно време шефовете на „Герена“ размишляват дали не е добър вариант защитникът да бъде продаден през зимата, тъй като формата му е спаднала в сравнение с началото на сезона.

profittips-the best football tips

Кордоба бе най-близо до трансфер през февруари миналата година. Тогава от клуба отхвърлиха официална оферта от датския Брьондби за 2 млн. евро, а след това и запитване от Сочи за 2,5 млн. долара. До трансфер на Кордоба обаче може да се стигне тази зима. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker