Левски (София)ТОПФутбол

В Левски спешно търсят човек на ръководен пост

Най-вероятно на „Герена“ ще назначат спортен директор, след като през последните месеци нямаше човек на позицията, пише „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Tази длъжност се изпълняваше от изпълнителния директор Даниел Боримиров, но той върши почти цялата оперативна ръководна дейност и не му остава възможност да съвместява всичко. Поради тази причина идва идеята отново да се назначи човек на въпросната позиция, който да работи с треньора Николай Костов основно по селекцията на тима.

profittips-the best football tips

Предишен такъв беше Георги Иванов – Гонзо, но той в момента е шеф в българския футболен съюз. Бившият играч на Левски Христо Йовов пък бе спортен шеф в периода на Ивайло Петев, когато Кмета беше съблечен при представянето си.

profittips-the best football tips

Ивайло Петков беше на същата позиция, когато Петър Хубчев водеше отбора. При силен на сезон може и да не бъде назначаван спортен директор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker