НационалиФутбол

В Литва след мача с България: Кочина и разправии в съблекалнята на България

В Литва останаха дълбоко възмутени от състоянието на съблекалнята на българския национален отбор в стадиона в Каунас. Освен това се отбеляза, че селекционерът на България – Младен Кръстаич се държал арогантно към представителите на медиите след зададените му въпроси.

profittips-the best football tips

„България не успя да спечели европейска или световна квалификация далеч от дома за седемнадесети пореден път. Това очевидно не беше резултатът от мача, който очакваха гостите. След мача не липсваха ядове и разправии в съблекалнята на българския отбор. В крайна сметка българските национали оставиха хаос в съблекалнята на чисто новия стадион.

profittips-the best football tips

Младен Кръстаич, селекционерът на този отбор, не скри голямото си недоволство след мача. На пресконференцията сърбинът беше очевидно раздразнен и отговаряше на въпросите на журналистите, без да му липсва арогантност“, пише местното издание 15min.lt.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker