Левски (София)Футбол

В Сърбия: Феновете са причина Саво Милошевич да не поеме Левски

Преди Николай Костов изненадващо да заеме поста на старши треньор в Левски, за сигурен такъв се смяташе сръбския специалист Саво Милошевич. Около баража на „сините“ с тима на Арда (Кърджали), която среща трябваше да определи последния участник в Лига на Конференциите се появи информация, че Милошевич вече не е опция за столичани.

profittips-the best football tips

Официална информация за неуспешният развой на преговорите така и нямаше, но в западната ни съседка разкриха причините. Въпреки че на два пъти идва в София и гледаше футболисти за селекцията на Левскив, в крайна сметка Саво не пристигна на „Герена“.

profittips-the best football tips

Сръбското издание MaxBet Sport обяви, че зад проваленото назначение стоят сините фенове. Те са настояли пред собственика Наско Сираков да не ангажира сърбина, тъй като не са в добри отношения със запалянковците на Партизан, а 49-годишният треньор е легенда на гробарите.

profittips-the best football tips

Не е ясно дали това се доближава до истината, тъй като организираните привърженици на Левски нямата комуникация със Сираков и на всеки мач издигат обидни плакати срещу него.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker