ТОПФутболЦСКА-София

В ЦСКА затягат дисциплината със солени глоби

От ръководството на ЦСКА са обявили пред футболистите солено глоби за закъснение при завръщането си от ваканция за старта на зимната подготовка на тима.

profittips-the best football tips

В последните години при „червените“ имаше редица подобни случаи, които саботираха тренировъчния процес преди есенния и пролетния дял на сезона. Сега са взети мерки подобно нещо да не се допуска. За това е настоял и треньорът Нестор Ел Маестро, който затегна дисциплината.

profittips-the best football tips

Футболистите имат близо едномесечна почивка след последния официален мач срещу Лудогорец на 10 декември (0:1). Те се събират за задължителните медицински и функционални изследвания на 5 и 6 януари, а след това една седмица ще тренират при домашни условия на базата си в Панчарево.

profittips-the best football tips

На 14-и тимът заминава за турския курорт Белек, където ще остане до 4 февруари. В южната ни съседка ще бъдат изиграни 4 или 5 контроли, една от които срещу Щурм Грац на 25 януари. Последната зимна проверка е срещу Септември Сф на 10 февруари.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker