ТОПФутболЦСКА-София

В ЦСКА умуват как да се отърват от ненужен

От Борисовата градина започват сериозни преговори с един от най-постоянните играчи на ЦСКА през последните години. Става въпрос за един от капитаните Амос Юга. Той е нарочен за гонене, защото взима една от най-големите заплати в клуба, но не попада в плановете на новия треньор Томислав Стипич.

profittips-the best football tips

Проблемът е, че Юга има договор за още две години с „червените“ и сумата, която от клуба ще трябва да му платят за разтрогване, ще е огромна. Точно заради това предстоят сложни разговори между двете страни. Другият шанс е някой клуб да поиска Юга и да го купи, но това е в сферата на вероятностите.

profittips-the best football tips

Юга пристигна на „Армията“ през 2020 година. До момента е записал 147 мача, в които е реализирал 6 гола и е дал 18 асистенции.

ЦСКА ще напуснат още много от титулярите в последните години, сред които Юрген Матай, Мено Кох, Енес Махмутович, а отделно си тръгват и ветераните Фернандо Каранга и Данило Асприля.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker