ТОПЦСКА 1948

В Швейцария разкриха подробности за трансфера на Георги Русев, ето каква сума спечели ЦСКА 1948 от продажбата му

ЦСКА 1948 продаде Георги Русев на швейцарския Сион преди няколко дни, но от двата клуба така и не разкриха трансферната сума или продължителността на договора на българския национал с швейцарския тим.

profittips-the best football tips

Сега обаче, изданието „Mercatosphera“ разкри подробности около сделката между двата клуба. За правата на крилото, ЦСКА 1948 е получил 700 000 евро от Сион, твърди изданието, като все още няма информация за колко години е подписал Русев.

profittips-the best football tips

Русев бе част от ядрото на тима и участва във всеки от мачовете на ЦСКА 1948 през есенния полусезон, в които вкара четири гола и направи три асистенции.

profittips-the best football tips

Русев е вторият изходящ трансфер на ЦСКА 1948 за този прозорец, а вчера се появи информация за трети футболист на „червените“, който ще направи нова крачка в кариерата си. Става въпрос на защитника Елитон, който се очаква да премине в Турския Гьозтепе до броени дни.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker