ДЮШ

Галчев: Трябваше ни победа срещу Черно море, а ги чакахме на центъра

Борис Галчев говори пред „Мач Телеграф“. В него той се спря на случващото се напоследък около ЦСКА, а също така оцени началото на новото ръководство на клуба.

profittips-the best football tips

“Очаквам  да се получи хубав мач, а отборът, който играе по-добре и заслужава, да победи. За ЦСКА сезонът е провал.  

Провал е най-вече с оглед на последните събития. ЦСКА трябва да играе бараж за Европа, а преди това не успя да стигне до финала за Купата и отпадна на 1/2-финала от Ботев Пловдив. Това не отива на клуб като ЦСКА.

Трябва да се попадне на правилните футболисти, и хора, които имат качествата и възможностите да постигнат това, което се изисква от клуб като ЦСКА. Ние като привърженици искаме да виждаме един агресивен и атакуващо играещ ЦСКА. Бях на мача с Черно море – на нас ни трябва победа, а ги чакаме на центъра. Това не е нормално за мен. Хората искат да виждат един агресивен и зрелищен ЦСКА – няма какво дори да го изтъкваме. Отборът трябва да играе добър и резултатен футбол.”

Снимка: Kotasport.com

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker