ФутболЦСКА-София

Генка Шикерова вбеси Иван Кюстендилеца

Журналистката Генка Шикерова публикува пост във фейсбук, в който споделя недоволството си за това, че медиите не обръщат достатъчно внимание на Мирела Демирева и Световната купа в Банско, за разлика от приятелската среща на ЦСКА и Септември.

profittips-the best football tips

TribunaSofi.bg публикува поста на Шикерова без редакторска намеса:

Мирела Демирева печели злато за България в Истанбул. В Банско (при всичкия хейт, който може да има към това място) се е събрал световният ски елит. И спортните новини ни занимават с някой Каранга, който е изиграл някакво контролно мачле на селски стадион!!!!

profittips-the best football tips

Това разбира се вбеси феновете на ЦСКА, като веднага заляха публикацията й с коментари. Лидерът на Сектор „Г“ Иван Велчев – Кюстендилеца сподели поста на журналистката като в отговор написа:

profittips-the best football tips

„Да наречеш една от най-модерните бази в България селски стадион, говори за непознаване на материята.Бих препоръчал на Генка Шикерова да се концентрира върху нещата които разбира.А селски стадион може да нарича стадионите около родното и Панагюрище.Друг е въпроса ,че на въпросното ,,мачле“ имаше поне два пъти повече публика ,отколкото на финалът за суперкупата на България ,който се игра днес!“

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker