Левски (София)ТОПФутбол

Генчев за Левски: Имам разговори, но не и подписан договор

Станислав Генчев говори след края на двубоя на тима му срещу Черно море. Той засегна темата за Левски и уточни на какъв етап са преговорите между него и клуба.

profittips-the best football tips

„Сезонът беше уникален за нас. Това, което направихме – 15 мача без загуба подред, за новак е страхотно. Всички играчи показаха професионализъм, заслужено и бяхме в шестицата. Имахме постоянство и искам да благодаря на момчетата и всички хора в Крумовград за отдадеността и работата, която се вършеше.

Имам разговори с Левски, казах и на футболистите вече. Все още не сме подписали договор, но в следващите дни ще стане ясно дали ще остана тук или ще сменя отбора“, завърши интервюто си Станислав Генчев. Както знаете, Лудогорец също е хвърлил око на родния специалист и предстои да видим дали ще се стигне до някаква изненада или той ще отиде на „Герена“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker