Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Генчев постави ултиматум на искан играч, отряза вратар

Станислав Генчев се занимава активно със селекцията на Левски за следващия сезон, съобщава „Тема Спорт“. Един от набелязаните играчи е получил ултиматум от новия треньор на „сините“.

profittips-the best football tips

Причината е, че мениджърът му активно търси отбор в чужбина, което бави процесите около него. В крайна сметка Генчев е дал на Ангел Бастунов време до края на деня, за да отговори дали Левски ще може да разчита на него или не.

Генчев е отрязал вратаря на Ботев Враца Федерико Бариос. Той е бил един от играчите на врачани, които неотдавна бяха предложени на „сините“. Генчев и треньорът на вратарите Йордан Господинов са решили, че колумбиецът не е на нужната висота и са се насочили към Милан Борян.

Както знаете, преговорите с канадецът зациклиха поради финансови причини и тимът вероятно ще закупи бразилски вратар с европейски паспорт.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker