НационалиФутбол

Георги Захариев със сериозно предупреждение

Кандидатът за президент на БФС Георги Захариев направи сериозно предупреждение. То се отнася до Изпълкома, с който ще управлява Георги Иванов – Гонзо.

„Труден въпрос е дали бих приел да бъда в Изпълкома, ако бъда избран. Коментирах го това нещо с останалите кандидати – с Георги Градев, със Стилиян, Мартин, Градев. Казах им да останат, ако успеем да вкараме достатъчен брой хора може да влияем на процесите. Те казаха, че ако не се събере мнозинство ще имитираме дейност. За мен е опасно да се оставя Изпълкомът да е само от хора, предложени от Георги Иванов – Гонзо.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Трябва да има един глас вътре, който да сигнализира, ако има нещо нередно. Искам да видя дали ще има някой от останалите предложени, които ще влезе вътре. Има нещо, което ме притеснява. То е това, което водещите на целия Конгрес казаха.

Предложенията от Георги Иванов ще бъдат първи в списъка и всички останали ще са надолу. Знаем как се случват тези неща. Ще се гласува анблок. Сигурен съм, че повечето хора не са запомнили повечето имена. Не ги знаят как се казват дори. Първите 14 по списък ги гласувате, другите ги драскате. Това ще стане по инструктаж. Имахме предложение да се разбъркат, да бъдат подредени по азбучен ред тези, които бяха предложени. Беше отхвърлено това.

tribunasofia

Няма значение кой – кой е. Първите по списък са предложени от Гонзо, гласуваме ги и това е. Аз не мога да разбера какъв е проблемът да се сложат имената по азбучен ред. Ето това само може да ви покаже как се извършват тези движения на хората, манипулирането на хората. Ако се подредят по азбучен ред, ще са същите хора, но трябва да знаеш кой-кой е.

Levski palms bet oferta

Не съм видял нещо нередно. Имаше процедурни хватки, но е нормално. Има го и в парламента. Мисля, че всичко беше ок. Делегатите това искат. Феновете – не. Хората, които гласуват, са вътре. Те припознават Георги Иванов като човек, който ще се бори и ще вдигне нивото на футбола.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker