ТОПФутбол

Георги Иванов не получи подкрепа от нито един столичен отбор от Първа лига

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов-Гонзо организира среща със столичните клубове във вчерашния ден. В нея обаче не присъстваше нито един представител от най-големите тимове в столицата.

profittips-the best football tips

Елитните ЦСКА-София, Левски, Славия, Локомотив София, ЦСКА 1948 и лидерът във Втора лига Септември, не изпратиха свой човек на събитието, което е ясен знак, че те ще подкрепят друг кандидат на конгреса на БФС, който ще се проведе на 15 март.

profittips-the best football tips

Славия вече обяви, че е твърдо зад Михаил Касабов. „Белите“ дори бяха клубът, който издигна кандидатурата на човека, който два пъти временно заместваше Борислав Михайлов. Феновете на ЦСКА-София, Левски и Локомотив София пък многократно и категорично показваха, че са за коренна промяна в централата.

profittips-the best football tips

Преди срещата Гонзо заяви: „Нямам представа кой ще дойде. Зоналните съвети канят клубовете. Който дойде. Поканата не е задължителна, тя е пожелателна“.

По-малките клубове пък се насладиха на храна и напитки по време на сбирката, както и чуха програмата на техническия директор на БФС в оставка.

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker