Извън БългарияФутбол

Георги Миланов: Един ден мога да се върна в Левски

Бившият халф на Левски Георги Миланов даде интервю за DIEMA Sport. В него той загатна, че пътят му обратно към „Герена“ не е окончателно затворен.

profittips-the best football tips

„От гледна точка, че преди няколко седмици загубихме мача от ЦСКА по болезнен начин, надявам се това да стимулира футболистите и да е точният момент за реванш. Сигурен съм, че ще излязат с по-голям хъс за победа. Докато има математически шанс, Левски трябва да се бори за четвъртото, дори и за третото място. Може би този мач ще е Рубикон за сезона. Ако успеят да го спечелят, ще излязат с по-голямо самочувствие в следващите. Ако дербито не завърши по най-добрият начин, смятам, че Левски много трудно ще стигне до бараж.

profittips-the best football tips

Следя отбора, радвам се, когато побеждава, ядосвам се, когато пада. Разликата с нашия тим, който спечели Купата, е доста голяма и като стил, и като футболисти. Ние разполагахме с доста по-добри футболисти, отколкото сегашният тим. Треньорът се опитва да наложи своя стил на игра с много подавания, което е добре. За жалост, в големите мачове част от футболистите не могат да се справят с напрежението.

profittips-the best football tips

Бях казал, че ако ми се отдаде възможност да играя в Левски, бих го направил. Дойдох в най-тежкия момент в историята на клуба. Беше пълна каша. Не ме беше страх, исках да пробвам и успях. Обичам Левски и не можех да предам феновете, затова не подписах с нито един български отбор, въпреки че стоях дълго време извън терена. Винаги ще желая най-доброто за Левски.

Не се знае, в бъдеще може да облека отново „синята“ фланелка. Ако имам възможност един ден, винаги бих го направил.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker