Извън БългарияЛевски (София)ТОП

Георги Миланов проговори за Левски: Не става въпрос за пари, а за уважение

Преди близо седмица Георги Миланов подписа договор с румънския отбор Динамо Букурещ. Любимецът на феновете на Левски коментира пред „Гонг“ защо не се е завърнал на „Герена“. Бившият национал нямаше отбор през последните шест месеца и се заговори, че той отново ще облече синия екип.

profittips-the best football tips

„Нормално е да съжаляваш, когато обичаш клуба и си дал всичко за него през тази година и половина, в която си играл. Искам да благодаря на феновете, защото в последните месеци те бяха до мен и винаги ме подкрепяха. Обичта на феновете не може да се купи.

profittips-the best football tips

Когато напуснах Левски казах, че един ден, ако се върна в България, ще играя само в Левски. Беше ми много трудно през тези шест месеца да стоя вкъщи и да тренирам сам, но не можех да ги предам. Имах доста оферти от български отбори. Мислех много върху тях, защото футболът е моят живот. Много исках да играя, но все нещо ме спираше. Точно тези думи, които бях казал…

profittips-the best football tips

Наистина искам да благодаря на феновете. Не исках да коментирам през тези месеци, кое, как и защо се е случило, за да не се върна, понеже в Левски има огромно напрежение. Не получих уважението и респекта, които заслужавах.

Никога не е ставало дума за пари и преминаването ми сега в Динамо Букурещ го показва, защото аз винаги искам уважение и респект и да се чувствам добре.

Аз отказах лятото доста големи оферти от Саудитска Арабия, с оглед на това, че имаше преговори с Левски. За мен парите никога не са на първо място. За мен важно е проектът на отбора да е добър, клубът да е име, да е отбор с фенове. С оглед на тези неща аз предприех тази крачка сега и се чувствам много щастлив. Винаги съм бил честен и благодарен. Гледам винаги да си спазвам думата и да не предавам хората. Това е най-важното за мен. „, заяви новият халф на румънския тим.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker