НационалиФутбол

Георги Минчев с лаконичен коментар за бъдещето си

Нападателят Георги Минчев говори пред медиите при завръщането на националния отбор на родна земя. „Лъвовете“ завършиха 0:0 с Румъния в Букурещ, а на 8 юни ще играят срещу Словения в Любляна. Той отговори и на въпрос за бъдещето си.

profittips-the best football tips

“Мисля, че се представихме на едно добро ниво срещу един доста сериозен отбор, който след няколко дни ще играе на Европейско първенство. Реалният резултат мисля, че беше равният”, коментира Минчев.

“Имам още една година договор с АЕЛ Лимасол, така че не мога да коментирам спекулации. Ако има нещо, до няколко дни и седмици ще бъде ясно моето бъдеще”.

“Изрази се едно ядро от футболисти, които са викани постоянно в националния отбор. Мисля, че това доста помага. Горе-долу са едни и същи футболисти на всеки един лагер, което е в основата на добрите игри в последно време”, анализира нападателят.

profittips-the best football tips

“Мисля, че тези приятелски мачове са една добра основа да изградим отбор, който квалификациите да търси победи, да се класираме на голямо първенство.

Това е целта. Отдавна не сме се класирали. Мотивират ни. Знаем, че това ни е целта (б.р. класиране на Мондиала през 2026 г.). Целите на президента и футболистите са едни и същи. Вярвам. Тренираме здраво“, сподели Георги Минчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker