НационалиПърва лигаФутболЦСКА-София

Георги Чорбаджийски: Някакъв мит е, че всеки футболист в България е чалгар

Младежкият национал на България Георги Чорбаджийски говори пред медиите преди предстоящата контролна среща на сформиралия се отбор до 20 години срещу Азербайджан на 11 юни в Баку.

„Очакванията са ни нормални, надяваме се да излезем, да вземем инициативата и да покажем едно добро лице, за да можем да победим в мача“, сподели той.

profittips-the best football tips

„При Стамен Белчев оставих добри впечатления, дано и с новия треньор имам добри разбирания, времето ще покаже, сега мисля за националния отбор. Няма нищо по-хубаво от това да играеш за родината си. Най-голямата привилегия е да играеш за националния отбор.

Голямата цел е да се класираме на голям форум. Тренираме всеки ден, може да се каже, че и за това живеем“, добави той.

„Това е някакъв мит, че с България всеки футболист е чалгар, за мен няма нищо подобно. Всеки дава всичко от себе си, всеки гледа да спазва режим, няма нищо подобно за лоша храна и лош режим“, сподели още футболистът на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker