ВИДЕОПърва лигаТОПФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Кабаков санкционира Каранга за провокация, бразилецът изгоря за реванша в Пловдив!

Въпреки, че не отбеляза гол във вратата на Левски, Фернандо Каранга отново бе в центъра на внимание по време на съботното дерби, между „червени“ и „сини“. Воденият от Стамен Белчев тим спечели с 3:1 двубоя от 31-ия кръг на Първа лига, но загуби бразилския си голмайстор за решителния полуфинален мач реванш срещу Ботев в Пловдив следващата сряда.

profittips-the best football tips

Фернандо Каранга получи петия си жълт картон, което означава, че Дисциплинарната комисия ще го накаже за една среща на ЦСКА. При едно от попаденията на тима, той се обърна към сектор В, който бе изпълнен с привърженици на Левски, и показа познатия жест с ръка към гърлото.

profittips-the best football tips

Ситуацията се разви пред погледа на главния арбитър Георги Кабаков, който веднага санкционира с жълт картон поведението на нападателя. Постъпката на Каранга изглежда глупава, предвид натрупаните официални предупреждения от него, както и липсата на резервен типичен централен нападател

profittips-the best football tips

Вижте ситуацията в прикаченото видео:


Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker