Локомотив (София)Футбол

ГЛЕДАЙ: Локомотив София се активизира! Първи трансфер за „червено-черните“

Локомотив София подсили дясната зона на отбраната си, след като португалският халфбек Селсо Рапосо се завръща в квартал „Надежда“. Със специален видеоклип клубът представи своето първо ново попълнение за зимата.

profittips-the best football tips

Рапосо пристигна в „Надежда“ през лятото на 2021 година от исландския Вестри и бързо се превърна в титуляр. За два сезона той записа 65 мача и 4 гола, 8 асистенции за столичани. През миналата кампания изигра 36 срещи с екипа на „червено-черните“ с 2 попадения и 5 асистенции, като помогна на Локомотив да стигне до полуфинал в турнира за купата на България и да завърши на девето място в класирането на Първа лига.

profittips-the best football tips

През лятото обаче договорът му изтече, а от клуба обявиха, че португалецът ще продължи развитието си в друг отбор. Той подписа с втородивизионния гръцки Каламата. През есента Рапосо записа 10 участия за тима, в които се отчете с две асистенции. Въпреки че контрактът му бе за 2+1 години обаче, той е бил прекратен в началото на тази година, което позволява на португалеца да се присъедини към състава, воден от Данило Дончич, като свободен агент.

profittips-the best football tips

Локомотив София е сред клубовете в елита с най-ниска активност на трансферния пазар, като все още не бе подписал с нито един футболист. Столичните „железничари“ преговарят със своя юноша и бивш нападател на Левски Мартин Петков.

Той е обявил, че е съгласен да премине в „Надежда“, но ще изчака още малко за нова опция за чужбина, където вече бе част от украинския Черноморец Одеса и азербайджанския Туран Товуз. Ако такава не се появи, той ще подсили „червено-черните“. Пред завръщане в Локо София е и левият бек Мики Орачев.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker