Локомотив (София)Първа лигаФутбол

ГЛЕДАЙ: Луд купон в съблекалнята на Локомотив София след победата над Хебър

Локомотив София победи с 2:0 като гост на Хебър в първи плейофи в последната шестица на Първа лига. Столичните „железничари“ взеха ценни три точки в борбата за оцеляване в елита, като изпревариха Пирин и днешния си съперник, изкачвайки се на 12-ото място с 31 точки.

profittips-the best football tips

Двата гола за успеха на „червено-черните“ отбеляза Стийв Траоре, а днешният мач бе официален дебют на новия старши треньор Красимир Балъков, който подписа договор с клуба през настоящата седмица. 

profittips-the best football tips

Победата в Пазарджик изглежда победи и напрежението у футболистите на Локомотив, които отпразнуваха подобаващо в съблекалнята за гости на стадион „Георги Бенковски“.

profittips-the best football tips

Любопитното е, че празненствата на „червено-черните“ наподобяват радостта на играчите на Интер, които по-рано през седмицата подпечатха 20-ата си шампионска титла на Италия преди няколко дни.

Както „нерадзурите“, така и столичните „железничари“ се забавляваха под звуците на песента „Made in Romania“, която се превърна в емблематична за шампионската титла на Италия, спечелена от Интер.

TribunaSofia.bg публикува видеоклип от „червено-черната“ радост, публикуван от клуба:


Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker