ВИДЕОЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Назон се сбогува с ЦСКА с емоционално видео

Нападателят Дюкенз Назон сподели видеоклип в социалните мрежи, с който намекна за раздялата си с ЦСКА-София. Сделката между „червените“ и кипърския тим Пафос все още не е потвърдена официално.

profittips-the best football tips

Вчера обаче 29-годишният футболист напусна лагера на досегашния си отбор и замина за Кипър, където ще подпише договор.

profittips-the best football tips

Всъщност Назон „припомни“ кадри от мача на „армейците“ срещу ЦСКА 1948 тази есен, когато националът на Хаити вкара два гола и донесе успеха на своя тим.

profittips-the best football tips

Това беше и най-силният период на стрелеца през полусезона, тъй като реализира попадение в пет поредни срещи за „червените“. За последно той се разписва при победата срещу Локомотив Пловдив на „Лаута“ през октомври, но въпреки това е начело в класацията по голове за полусезона.
От клипа се разбира, че раздялата с клуба от Борисовата градина е трудна и емоционална за Назон и, може би, това е начинът, по който нападателят ще си вземе довиждане с привържениците на ЦСКА.
Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им: фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker