ВИДЕОФутболЦСКА 1948

ГЛЕДАЙ: Нападател на ЦСКА 1948 постави цел пред себе си

Футболистът на ЦСКА 1948 Аерон Зинга даде специално интервю пред клубната телевизия на „червените“. Нападателят направи разликата в Габрово срещу местния Янтра и донесе победата с 1:0. Той похвали наставника Валентин Илиев и постави пред себе си цел да вкара поне десет гола.

profittips-the best football tips

„Беше страхотно да отбележа първия си гол, който донесе и победата за моя отбор, това попадение ми дава допълнително самочувствие. Когато топката попадна в мен, веднага стрелях и вкарах.

profittips-the best football tips

Позицията беше трудна, защото пасът беше много бърз, трябваше да съм на добра скорост и да успея веднага да отиграя. Беше много важно за моето самочувствие да отбележа толкова красив гол. Искам да вкарам поне 10 гола за ЦСКА през този сезон.

profittips-the best football tips

Треньорът е този, който взима решенията, аз ще играя футбол и ще чакам решението за това дали ще бъда част и от първия отбор на ЦСКА. Валентин Илиев е страхотен треньор. Постоянно ми дава съвети и винаги ми помага“, сподели Аерон Зинга пред клубната телевизия.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели интервюто и гола на Аерон Зинга:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker