ВИДЕОПърва лигаФутболЦСКА 1948

ГЛЕДАЙ: Неприятен инцидент на „Колежа“! Футболист на ЦСКА 1948 бе изведен с носилка и ще нощува в Пловдив

Двубоят между Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 от 32-ия кръг на Първа лига бе белязан от неприятен инцидент, който се случи още в началото на срещата. Във 2-ата минута Джеймс Ето о от „жълто-черните“ и Антонио Вутов от „червените“ влязоха в здраво единоборство, сблъсквайки си главите.

profittips-the best football tips

Футболистите на двата отбора моментално дадоха знак на медицинския щаб да влезе незабавно на терена, а играта бе спряна за около три минути. Главата на халфа на „канарчетата“ бе превързана и той се завърна в игра, но травмата на Вутов се оказа по-сериозна и той бе изнесен на носилка, под аплодисментите на публиката. Валентин Илиев извърши принудителна смяна и на неговото място на терена се появи Марто Бойчев.

profittips-the best football tips

Халфът на ЦСКА 1948 Антонио Вутов бе откаран в болница в Пловдив и ще остане под лекарско наблюдение в следващите 24 часа и едва след това ще се решава как да продължи лечението му. 

Самият треньор на „червените“ даде първоначална информация във връзка с контузията на 27-годишния футболист:

profittips-the best football tips

„Първата информация ми е, че той е с комоцио. Тази вечер ще се наложи да остане в болницата на Пловдив. Силно се надявам да е здрав, защото много държа на него, не само като футболист, а и като човек“, сподели Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker