ТОПФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Нестор Ел Маестро с любопитен коментар за журналистите и привържениците на ЦСКА

Предводителят на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро коментира представянето на тима при победата с 2:0 над словашкия Тренчин. Това е първи успех за „армейците“ по време на лагера в Турция.

profittips-the best football tips

„Да, също както и в другите мачове, се фокусирахме върху нашата работа, не толкова върху резултата. Ние гледаме нашето кондиционно ниво и нашата подготовка, които са най-важни“, заяви наставникът на „червените“.

profittips-the best football tips

„Не, знам, че за вас това е скучен период, че имате нужда от резултати. Аз в общи линии знам преди мача дали ще победим и как ще изглежда отбора. Ако играем с титулярите, има по-голям шанс да победим, но ако дадем шанс на резерви, млади играчи или сме тренирали повече преди двубоя, тогава ще е по-трудно. Ако търсите интрига в нашето представяне, такава няма“, коментира той съставът на ЦСКА.

profittips-the best football tips

„Не повлиява нищо на отбора. Не знам дали сте правили анкета. Много е лесно да се каже феновете се чувстват така или така. На база на какво? На нищо. Имаме стотици фракции и фенове, които съм сигурен, че стоят зад нас и клуба. Те очакват с нетърпение първия официален мач, когато ние ще покажем, че сме готови“, коментира сръбският специалист.

„Чудесно момче, бърз динамичен. Днес беше нервен в някои ситуации, но има бъдеще в него и смятам, че ще успее“, заяви Нестор Ел Маестро за новото попълнение в селекцията Мартин Стойчев.

„Фернандо е няколко години по-възрастен, отколкото предния път, когато беше тук. Не е играл отдавна, но той все още е машина. Нека кажем, че е в по-добра форма, отколкото чаквах. Скоро ще бъде на линия“, сподели Ел Маестро по отношение на Фернандо Каранга.

Ел Маестро разкри и какво знае за ситуацията с Дюкенс Назон: „Не желая да говоря от името на играча или на клуба, защото това е повече бизнес за мен. Радвам се, че той е тук, защото той е голмайсторът на тима и ще го използвам, докато е тук“, допълни старши треньорът на ЦСКА-София.

„Мисля, че приключихме със селекцията,. Доволен съм от трансферите и от отбора”, завърши Ел Маестро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker