Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Николай Костов разкри трансферна цел на Левски

Старши треньорът на Левски Николай Костов говори на пресконференция преди съботния сблъсък с ЦСКА-София. Наставникът на „сините“ сподели, че бившият вратар на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш е бил трансферна цел на клуба.

profittips-the best football tips

„Очакванията ми са различни от това, което бяха ЦСКА в предишния мач. Смениха треньора, но нямахме база за сравнение, тъй като отборът имаше малко игрово време. Очаквам да има разлика в отбора на ЦСКА. Трябва да играем по начин, по който да победим. Всеки мач е сам за себе си.

Мачът с Берое беше много важен за нас не толкова заради трите точки, колкото да се успокоят нашите играчи. Видя се колко много грешки допуснахме през първото полувреме. Бяхме подложени на доста критики и може би с право. Сега вече имаме други цели – преследваме трите точки“, заяви Костов.

profittips-the best football tips

„Имаме по-големи надежди, след като групата ни се запълни. Фабио Лима и Асен Митков се завръщат. Марин Петков и Фабио Лима са двете ни остриета, които не можехме да използваме в предишния мач с ЦСКА. Тогава бяхме беззъби в атака.

profittips-the best football tips

Най-вероятно на вратата ще бъде Пламен Андреев. Менталното състояние на Пламен Андреев ще го видим. Не бива да се убива от такива мачове. Ще бъде непростимо да има психологически притеснения преди мача. Трябва да покаже, че е възмъжал и му имаме доверие. Аз вярвам в него“, сподели старши треньорът на Левски.

„Ще видим за Фабио Лима и какво е неговото физическо състояние. Иска ми да играе определени минути. Искахме вратаря на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш, направихме връзка с него и агентите му. Не знам докъде сме стигнали, нямам резултат, за да мога да говоря“, разкри наставникът на „сините“.

„През целия шампионат има усещането за несправедливост в много от мачовете, които сме загубили. Не сме плакали, винаги гледаме да сме по-търпеливо. Надяваме се със смяната на ръководството да се промени това и у нас“, каза още Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker