ВИДЕОДЮШЛевски (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Попов сподели за най-тежкия си момент в Левски

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов се върна към престоя си в Левски по време на интервшто в подкаста „Код Спорт“. Той говори за пропусната дузпа в последната минута на дербито с ЦСКА, заради което и двубоят завърши 0:0.

profittips-the best football tips

„Най-тежкият момент е дузпата. Контузията и след това дузпата. Моите дузпи е много лесно човек да ги разгадае. Те са с шут – или с Малта над вратата, или в по средата на вратата. Такива съм изпускал много. Умишлено в 90-ата минута да изпусна дузпа срещу ЦСКА… Дето като юноша съм ходил на мачове, гонил топките, в стаята си съм имал плакати на Левски. Да изпусна дузпа срещу ЦСКА в 90-ата минута… Мачът нищо не решаваше, но за себе си. Помня този мач като ден днешен. На мен дузпите винаги са ми тежали.

profittips-the best football tips

Много зле ми повлия пропускът. Ще ви дам пример. На другия ден, дъщеря ми тренираше лека атлетика на „Васил Левски“. Аз я водя. Много тежко. Усещаш… Хората те поздравяват, ама… Усещаш, че като е от Левски има нещо гадно към теб. Сложил съм си качулката и шапка. Седя на пейка откъм сектор „Г“. Идват две момчета. Единият казва: „Видя ли го тоя палячо. Как ще биеш такава дузпа, най-удобна за вратаря?“. Говорят си, псуват.

profittips-the best football tips

Какво да направиш? Като си сбъркал, навеждаш главата, седиш и трябва да го преодолееш. Много кофти, много кофти. След това първият ми гол беше срещу Локомотив Пловдив. Вкарах и ходих да дразня хората. Ама то от това – преди това толкова напрежение, помия срещу теб, писане… Гадно. Неприятно е. Много лошо“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker