Левски (София)Първа лигаФутбол

ГЛЕДАЙ: Първите думи на Станислав Генчев като старши треньор на Левски

Станислав Генчев даде първото си интервю като старши треньор на Левски пред клубната телевизия. Днес той пристигна на стадион „Георги Аспарухов“, след което бе обявен като новия предводител на „сините“.

profittips-the best football tips

„Благодаря за топлото посрещане. Мога да кажа, че съм много щастлив да подпиша с най-големия, най-обичания български отбор. Бил съм част от Левски като футболист, а сега заставам и като треньор. Това е голямо предизвикателство, голяма отговорност. Искам да кажа, че аз и моя екип ще работим денонощно, за да успее Левски. Моят екип ще бъде първи помощник Живко Миланов, Дарко Тасевски, кондиционен треньор Пепи Пеев и треньор на вратарите Данчо Господинов. Това е екипът, с който започваме“, сподели Генчев.

„Ако не сме убедени, че ще успеем, нямаше да приемем това предизвикателство. Идваме с идеята да помогнем на Левски да се развие като игра, да постига добри резултати. Всички сме били част от Левски като футболисти и знаем какво означава този отбор, как феновете преживяват мачовете на тима. Ние ще работим денонощно за успехите на Левски.

profittips-the best football tips

По принцип на Левски не се отказва, но аз исках нещата да се случат по моя начин. Треньорската професия е доста отговорна, Левски е най-обичаният отбор и съдбите и настроението на доста хора зависят от резултатите и играта на Левски. За да имам предпоставки за успехи, исках много неща да се случат по моя начин. От ръководството на Левски откликнаха на моите желания и от днес започваме усилена работа, за да може още от първия ден да бъдем окомплектовани,, за да можем да работим спокойно, продължи новият треньор на Левски.

„Планът за подготовка е готов. На 12 юни стартираме подготовка. Засега имаме 5 контролни срещи, може да станат и 6, зависи от процеса на селекция и как протича подготовката. Една контрола я оставяме плаваща. Не са ясни всички съперници. В процес на доуточняване са.

На 16-и вечерта ще бъдем в Правец до 29-и. Тогава ще имаме контрола в София и с този мач ще завърши лагера“, разкри Генчев.

„На този етап не мога да кажа, че ще има сериозни реформи. Ясно е, че есеки треньор има своя философия, свой стил. Има много хубави неща, които на мен ми харесваха и искам да запазя, както и други, които искам да променя. Всичко зависи от това как футболистите разбират моите идеи и ги оползотворяват на терена.

profittips-the best football tips

По принцип в Левски не трябва да се поставят цели. С влизането си в тази съблекалня, отборът винаги се бори за шампион и Купата на България и трябва да играе привлекателен футбол, за да радва публиката.“, сподели младият наставник.

„За мен е изключителна гордост и удоволствие да застана начело на Левски. Сигурен съм, че те ще подкрепят, както са го правили досега в най-тежките моменти. Подкрепата винаги е най-важна за футболисти и треньори. Те са нашият 12-и играч, без който не можем“, обърна се към „сините“ привърженици Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker